• Prancūziško stiliaus romantiškos ir elegantiškos vestuvės |
    • 2015 11 17

    internetui (438)

    Kol jaunieji Vaida ir Nerijus svarstė, kokio stiliaus jų vestuvės galėtų būti organizuojamos, visi aplinkui ir iš dangaus krintantys ženklai rodė, kad romantiškoji ir elegantiškoji Prancūzija su savo Paryžiaus perlu yra būtent tai, kas juos sieja. Būtent Paryžiuje jie leido pirmąsias savo atostogų drauge dienas. Be to, jiems patinka geras ir skanus maistas, turi bendrą pomėgį gaminti ir ragauti gurmaniškus patiekalus. Geram vynui – taip pat nėra abejingi, juo domisi ir net kolekcionuoja.

    Mūsų mylimiausi akcentai:

    Šokoladinis tortas su Eifelio bokšto figūrėle
    Prie restorano interjero derinta vestuvinės spaudos kanceliarija
    Vyno kamšteliai vardų kortelėms ir stalo numeriams
    Specialiai prancūziškai temai sukurti foto rekvizitai ant pagaliuko
    Macaronsų pastelinės spalvų gamos

    internetui (66) (2) internetui (422) Nuotakos puokštė - bijūnai Macaronsai Vestuvių spaudos kanceliarija - stalo numeriai ant vyno kamščių Vestuvių spaudos kanceliarija - vardų kortelės ant vyno kamščių Vestuviniai žeidai internetui (439) 12047033_10207798964802484_4908869697980614425_n Foto rekvizitai Prancūzijos tema 12088063_10207798966282521_3099811713033678733_n internetui (464) internetui (458) Saldaus stalo dekoras Vestuvės - saldusis stalas Macaronsai - saldus stalas - dekoravimas

    Jaunieji, žinodami savo bendrus interesus ir pomėgius, vestuvių šventės vieta pasirinko prancūziškos virtuvės patiekalus ruošiantį restoraną, kuris įsikūręs pačioje Vilniaus širdyje. Čia miesto didingumas, nuostabus senamiestis, gyvas žmonių balsais tiek dieną, tiek naktį, restorano minimalizmas bei juoda-balta klasika tikrąją ta žodžio prasme nukėlė jaunuosius ir jų svečius į prancūziško stiliaus vestuves.

    Paklausus nuotakos Vaidos, kas buvo smagiausia organizuojant savo vestuves, ir, išgirdus jos atsakymą, nustebę nelikome: „Didžiausias malonumas, organizuojant vestuves, buvo rinktis ir degustuoti patiekalus“.

    Žinia, dauguma jaunųjų intensyvios vestuvių dienos apsupty lieka neparagavę maisto, nepamatę dekoro ar net neprisimena, kaip atrodė jų tortas, tačiau Vaida ir Nerijus be jokio streso dalyvavo visame kame, mėgavosi savo diena ir pasirinkimu kiekvieną akimirką.

    Atsižvelgiant į vestuvių teminę stilistiką, atitinkamai buvo renkamas ir prie restorano interjero derinamas dekoras. Tad vestuvių kanceliariją Šventės idėjos dizaineris ruošė juodai – baltą, šiek tiek pažaidžiant su lengvai rausvo atspalvio spalvomis. Vardų kortelės ir stalo numeriai buvo įkomponuoti į putojančio vyno butelių kamščius. Mažomis eustomų kompozicijomis puošėme stalus. Saldaus stalo karalius šokoladinis dviejų aukštų Liu Patty tortas buvo papuoštas Eifelio bokšto figūrėle. Na, o prancūziško stiliaus foto rekvizitai suteikė linksmų momentų svečiams fotosesijos metu.

    Vestuvių dienos programa vyko tik vieną dieną: vakarienė artimųjų apsuptyje ir vėliau laisvo stiliaus furšetas viešbučio bibliotekoje. Ši erdvė, ramūs svečių pašnekesiai, linkėjimai ir sveikinimai, „Geros muzikos“ grupės atliekamos dainos, šokiai – visa tai liks jaunavedžių prisiminimuose, kaip puikiai įgyvendinta jų vestuvių vizija. Jie sako, kad nekeistų nieko!

    Džiugu už jus! Lai visi planai ir darbai vyksta pagal jūsų vizijas!

    Kūrybinė grupė:

    Šventės vieta: „Brasserie de Verres en Vers“
    Fotografas: Vaida Budiakienė
    Dekoras: Artišokas
    Tortas ir cake popsai (desertai ant pagaliukų): Liu Patty
    Macaronsai: Biržų duona
    Vestuvių spauda: Šventės idėja
    Prancūzijos tematinė fotosesijos atributika: Šventės idėja 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

DĖKOJAME, KAD ESATE DRAUGE
Visos teisės saugomos - Artišokas 2014