Vestuvių užkandžių stalo dekoras

DSC_1953_

Kurdami dekorą, apgalvojame kiekvieną smulkmeną, kiekvieną linkį, kiekvieną derinį. Siekiame, kad visas „ansamblis“ grotų tą pačią melodiją ir mūsų vizija atsispindėtų kiekvienoje šventės detalėje. Neretai užkandžių stalo dekoro svarba yra nepelnytai nuvertinama ir jis gerokai nusileidžia šventės akcentu jau vienareikšmiškai pripažintam saldžiajam stalui. Kartu su G&V cooking mes griauname šį mitą ir pristatome mūsų itin pavasarišką vestuvių fotosesiją, kuri užburia savo įdomiais sprendimais ir skonių magija.

Mūsų mylimiausi akcentai:

Didžiuliai pavasarinių žiedų burbulai
Netikėtos gėlių kompozicijos mikseryje ir keptuvėje
Laboratoriniuose induose išdygę prieskoniai
Gaivios pavasario salotos medinėje dėžėje
Neužmirštuolėmis puošti išvaizdūs užkandžiai
Antienos krūtinėlės skanėstas mažose špižinėse keptuvėse
Gurmaniška daržovių salsa kiaušinių dėžutėje
Meniu atspausdintas ant medinės pjaustymo lentelės
Vardo kortelės išsiuvinėtos ant servetėlių
Teminiai metaliniai užkandžių kortelių laikikliai
Citrinų padėklas gėrimams

vestuviu-stalo-dekoravimas (2) vestuviu-stalo-dekoravimas (3) vestuviu-stalo-dekoravimas (4) vestuviu-stalo-dekoravimas (5) vestuviu-stalo-dekoravimas (6) vestuviu-stalo-dekoravimas (7) vestuviu-stalo-dekoravimas (8) vestuviu-stalo-dekoravimas (9) vestuviu-stalo-dekoravimas (10) vestuviu-stalo-dekoravimas (11) vestuviu-stalo-dekoravimas (12) vestuviu-stalo-dekoravimas (13) vestuviu-stalo-dekoravimas (14) vestuviu-stalo-dekoravimas (15) vestuviu-stalo-dekoravimas (16) vestuviu-stalo-dekoravimas (17) vestuviu-stalo-dekoravimas (18) vestuviu-stalo-dekoravimas (19) vestuviu-stalo-dekoravimas (20)

Vestuvių šventei šiandieną vis dažniau renkamės neįprastas vietas, smarkiai nutoldami nuo tradicinių kaimo sodybų ir prabangių restoranų. Atsiranda vis daugiau naujų erdvių su unikaliu dizainu, interjeru ir dvasia. Jos leidžia mums pažvelgti į vestuvių šventę ir jos dekorą kitu kampu ir padaryti šventę maksimaliai asmeniška.  Viena iš tokių vietų yra Beatos kulinarinė studija. Drąsu, originalu ir visiškai netikėta, geresnės vietos sprogti spalvotai pavasario nuotaikai nebūtų įmanoma sugalvoti. Pavasaris įkvepia naujos gyvybės ir verčia priimti netradicinius sprendimus, todėl mikseris pražysta gražiausiomis gėlėmis, o keptuvėje vietoje Užgavėnių blynų išsprogsta didelis spalvotų pumpurų burbulas. Įpučiame gaivaus vėjo ir į stalo serviravimą – meniu atspausdiname ant mažų medinių pjaustymo lentelių, o vardus išsiuvinėjame tiesiog ant servetėlių. Tęsdami gastronomijos ir maisto laboratorijos tematiką, gėlių kompozicijas išdėliojame ant kulinarinių knygų, o prieskonius išauginame laboratoriniuose indeliuose.

Meistriškai tiesiog mūsų akyse pagamintų skanėstų mozaika puikiai papildo gurmaniško užkandžių stalo paveikslą. Spalva, tekstūra, estetinis vaizdas – tai tarsi tiksinti bomba, kuri sužadina galingą visų mūsų pojūčių sprogimą. Pasirinkdami netradicinius ingredientus ir serviravimo būdus, dar labiau pakurstome smalsumą ir apetitą. Gurmaniška daržovių salsa su kruvinosios merės puta pateikiama kiaušinių dėžutėje, neįprastam baltojo gaspačio užkandžiui renkamės miniatiūrines martinio taures, sultingas anties krūtinėlės užkandis su kinkano marmeladu patiekiamas mažose špižinėse keptuvėse. Taip derindami skonius ir reginius pasiekiame maksimalų rezultatą.

Burdami virtuvę vestuvėms jaučiame kaip pavasaris veržias pro langus, duris ir širdis. O spalvų gausa įžiebia šypsenas veide ir dar kartą įsitikini – pavasarėja. Viskas taip elegantiškai lengva, gaivu, o kartu ir spalvinga, ir magiška. Magiška taip, kaip gali būti tik pavasarį. Magiška taip, kaip gali būti tik vestuvėse.

Kūrybinė grupė:

Fotosesijos organizavimas ir dekoravimas: Artišokas
Fotografė: Diana Zak
Vieta: Beatos kulinarinė studija
Užkandžiai: G&V Cooking
Floristika: Gėlinukas
Metaliniai indai: Bijūnai prie namo